ERZURUM / YAKUTİYE - ŞEHİT KUBİLAY KARAMAN İLKOKULU

ŞEHİT KUBİLAY KARAMAN İLKOKULU

Adres
ÖMER NASUHİ BİLMEN MAH. YAHYA KEMAL BEYATLI CAD. ŞEHİT KUBİLAY KARAMAN İLKOKULU BLOK NO 46/D YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmalarının huzurunu duyduğu,hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış,çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak,hakve sorumluluklarını bilen,milli toplumsal değerlere sahip,ülkesini,milletini bayrağını seven yurttaş olma bilincini kazandırmak. Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen ,işbirliği içinde çalışabilen,çevresine uyum sağlayabilen,iyi,mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir. Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak,eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan,doğru düşünebilen,bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır.
08.30-14.15
Kalorifer (Doğalgaz)
Belediye Otobüsü ve Dolmuşlarla. ( Otobüs K7)
İl ve İlçe Merkezi